CEMANI FARM "EREMIEV"
КЕМАНИ ФЕРМА "ЕРЕМИЕВ"
БЪЛГАРИЯ - BULGARIA
1979Др. Марчел Маркарян

Изказваме нашата благодарност на семейството на починалият професор др. Марчело Маркарян за помощта която ни оказваше от 1979 до кончината си при отглеждането на родителските стада и бройлерите.

Неговата книга „ Болестите по птиците и птичият ембрион“ е пръв помощник за всеки един птицевъд за отглеждането на здрави птици. Всички наши профилактични програми са направени по указанията на др. Маркарян съчетани с нашият дългогодишен личен опит.
Книгата може да я закупите от нас.
Доставката е по ЕКОНТ с наложен платеж.
За по вече информация се свържете с нас или направете заявка тук

За всеки един птицевъд е препоръчително да си закупи две от най необходимите книги при отглеждане и селектиране на птиците.

- А/ „Болести по птиците и птичият ембрион“

- Б/ „Изложбено и декоративно птицевъдство“.THE LITERATURE (BOOKS) ARE ISSUED ONLY OF BULGARISHE LANGUAGE.


др. Луканов

От 2016 година сме в много добър контакт с др. Луканов, които ни помага със селектирането на птиците и особеностите на отделните видове. При селекцията на нашите птици ние разчитаме и ще разчитаме за в бъдеще на неговият богат опит.

Ето и неговото кратко резюме за книгата „ Изложбено и декоративно птицевъдство“:
„Уважаеми колеги и приятели, излезе от печат първата книга на български език, касаеща изложбеното и декоративно птицевъдство: "Изложбено и декоративно птицевъдство" том 1, с автор Христо Луканов. Книгата е луксозно пълноцветно издание с твърди корици и обем от 528 страници. В нея могат да бъдат видени 280 снимки от колекцията на едни от най-добрите фотографи на домашни птици - Йозеф и Карин Волтерс и над 600 други изображения. В книгата са разгледани особеностите на изложбеното птицевъдство, анатомичните особености при домашните птици, цветовете на оперението при домашната кокошка, екстериорните особености при домашните птици и са описани над 200 от най-популярните и интересни породи кокошки в света. В приложението са изобразени едни от най-важните екстериорни недостатъци и дефекти при домашната кокошка. Целият този труд е базиран на обширна литературна справка от над 400 литературни и онлайн източници. За пръв път се прави синхронизация на европейската терминология с българската. Книгата с успех може да се използва както от любители птицевъди, така и от специалисти и съдии на кокошеви и водоплаващи птици“.
За заявки: dr_lukanov@abv.bg
+359/898 419751 или през чата на Facebook.
начало

   за нас │  карта на сайта │  контакт 1979-2019 Кемани ферма "ЕРЕМИЕВ"  All rights reseved.